Decanii facultăților Universității Danubius și-au început mandatele!
Concursul public de selectare a decanilor celor cinci facultăți din cadrul Universității “Danubius” din Galați s-a încheiat, iar funcțiile au fost avizate în Senatul instituției.
Beneficiind de o vastă experiență în domeniile financiar-bancar și management strategic, noul decan - lect. univ. dr. Călin Rangu ne-a declarat că “Facultatea de Științe Economice și Administrarea Afacerilor trebuie să devină o facultate de primă alegere pentru studenții - viitori specialiști în economie, într-o societate a cunoașterii și a interconectării globale, bazată pe profesionalism, pe aptitudini și competențe”.
În același timp, acesta a subliniat faptul că “vocea consumatorului, a beneficiarilor serviciilor educaționale, va fi auzită pentru asigurarea unui cadru de îmbunătățire continuă a calității serviciilor noastre în vederea dezvoltării de aptitudini și competențe ale acestora, în domeniile finanțelor, a administrării afacerilor, a contabilității și a informaticii economice, în cibernetică și statistică”.
În ceea ce privește activitatea Facultății de Științe Economice și Administrarea Afacerilor, instituția “va ține cont de contextul național și internațional, de nevoia de a fi proactivi la schimbările economice, digitale și tehnologice, dar și pe identificarea soluțiilor pentru o societate în permanentă schimbare. Facultatea trebuie să se schimbe în ritmul societății, o adaptare permanentă la nevoile studenților și ale angajatorilor, la a fi eficienți și performanți în activitatea de cercetare care să fie raportată la colaborarea cu mediul de afaceri. Totul ține de oameni care să genereze schimbarea pentru a asigura excelența operațională, să faciliteze inovarea și să atragă noi dezvoltări și implicări, cu asigurarea unei conformități legale”.
Conform intenției declarate a noului decan, “atenția facultății va fi centrată pe oameni, pe nevoile lor, fie că sunt studenți, parteneri sau mediul economic, fie că sunt cadre universitare, personal de suport, cu toții constituind o comunitate, cu obiectivul major de a crește gradul de implicare al acestei comunități în rezultatele obținute”.
Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.
Error: No articles to display