U.”Danubius”: Decanul Facultății de Comunicare și Relații Internaționale își dorește să ” compatibilizeze oferta educaţională cu noile exigenţe ale mediului academic naţional şi European” Recomandat

Decanii facultăților Universității Danubius și-au început mandatele!

Concursul public de selectare a decanilor celor cinci facultăți din cadrul Universității “Danubius” din Galați s-a încheiat, iar funcțiile au fost avizate în Senatul instituției.

Conf. univ. dr. Liviu Marinescu, Coordonatorul Centrului de Programe Interculturale din cadrul Universității “Danubius” și noul decan al Facultății de Comunicare și Relații Internaționale a ținut să ne precizeze faptul că întotdeauna a privit facultatea din care face parte “ca pe un tot unitar, un mecanism în care funcționează sau operează, deopotrivă, pe mai multe axe: factori de decizie și personal didactic, personal didactic auxiliar/ profesori și studenți / profesori – conferențiari – lectori și asistenți / conducători de doctorate – doctori și doctoranzi cu implicare în plan național, în plan european și în plan international”.

Acesta a subliniat ideea conform căreia “tradiţia şi prestigiul facultăţii noastre onorează şi obligă la menţinerea şi creşterea permanentă a performanţei academice, la continua perfectare a ofertei educaţionale precum şi la compatibilizarea acesteia cu noile exigenţe ale mediului academic naţional şi European”

El a conchis cu un mesaj optimist: “Consider că Facultatea de Comunicare și Relații Internaționale deţine întreg potenţialul necesar şi este capabilă să facă saltul calitativ aşteptat. Sunt pe deplin convins că voi reuşi să contribui într-un mod evident la progresul şi succesul acţiunilor pe care le vom întreprinde împreună”.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.