Prima școală din municipiul Galați închisă din cauza COVID-19 Recomandat

La doar o lună de la deschiderea cursurilor din semestrul II, al calendarului anului educațional 2020 - 2021, în municipiul Galați se închide prima unitate de învățământ.

Școala Gimnazială nr. 28 "Mihai Eminescu" din Galați intră în scenariul roșu, după ce în unitatea de învățământ au fost confirmate mai multe cazuri de îmbolnăviri de COVID-19.

Decizia a fost luată de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Galați.

„ Se aprobă suspendarea până la data de 28.03.2021 inclusiv a activității didactice ce presupune prezența fizică la nivelul unității de învățământ Școala Gimnazială Nr. 28 din municipiul Galați, Județul Galați. Pe perioada suspendării, procesul de învățământ la unitatea de învățământ menționată la pct. 3 se va desfășura în sistem online.

 Organizarea activității în cadrul unității de învățământ prevăzută la pct. 3 se va realiza cu respectarea Ordinului comun MS nr. 93 din 04.02.2021 și MEC nr. 3235 din 04.02.2021 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2.

Inspectoratul Școlar Județean Galați va aduce la cunoștință măsurile dispuse instituției de învățământ menționată la pct. 3” a transmis Prefectura Galati. 

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.