NOCTURNA BIBLIOTECILOR, ediția a XV-a Recomandat

Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” Cluj, instituţie de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, a organizat pentru iubitorii de lectură evenimentul, ajuns la a XV-a ediție

Anul acesta, NOCTURNA BIBLIOTECILOR, inițiată de Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România (ANBPR), s-a desfășurat sub sloganul „NOAPTEA DETECTIVILOR DE CARTE – MISTERE LITERARE, REZOLVARE DE ENIGME, INCURSIUNI ÎN LUMEA ROMANELOR POLIȚISTE”, reprezentând varietatea de resurse și oportunități pe care le oferă biblioteca publică.

De la ateliere de lectură și creativitate, la proiecții de teatru, filme și concerte live și expoziții tematice, de la incursiuni în lumea cărților cu dedicație din fondul de colecții speciale, la mistere literare, vânătoare de comori, rezolvare de enigme (jocuri de societate) și evadări din escape room-ul bibliotecii, evenimentul a oferit oportunități variate de petrecere a timpului liber. Pe toată durata evenimentului, participanții au fost angrenați într-un quiz polițist online.

Pe tot parcursul serii, Biblioteca Județeană a oferit înscrieri gratuite doritorilor și posibilitatea unor vizite ghidate.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.