Premierul României: Eliminarea așa-zisei limbi moldovenești nu ar fi fost posibilă fără o administrație proeuropeană în Republica Moldova Recomandat

Premierul român Marcel Ciolacu a transmis un mesaj în timpul alegerilor locale din Republica Moldova. Le urez succes celor care reprezintă forțele democratice, a spus prim-ministrul României.

Eliminarea așa-zisei limbi moldovenești nu se putea fără o administrație proeuropeană în Republica Moldova, a mai declarat Ciolacu.

„Le urez mult succes tututuror candidaților care reprezintă forțele democratice și proeuropene în alegerile locale de azi din Republica Moldova! Baftă și colegilor din Partidul Social Democrat European. Eliminarea așa-zisei limbi moldovenești nu ar fi fost posibilă fără susținerea unei administrații proeuropene în Republica Moldova”, a transmis premierul Marcel Ciolacu.
Duminică, în Republica Moldova au avut loc alegeri locale. Au fost organizate aproape 2.000 de secții de votare în care cetățenii și-au ales primarii și consilierii locali.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.