Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene le cere funcționarilor din subordine să nu mai ofere consultanță în privat Recomandat

Ministrul Investițiilor și al Proiectelor Europene, Adrian Câciu, a anunțat că le va interzice funcționarilor ministerului să ofere consultanță în privat. Este inacceptabil, șmecheria se încheie începând de azi, a spus Câciu.

Ministrul a dezvăluit că lucrează la o ordonanță prin care se vor stabili restricțiile pe care trebuie să le aibă un funcționar care lucrează cu fonduri europene și guvernamentale.

„Șmecheria se încheie începând de azi! Este inacceptabil ca unii functionari ai MIPE să aibă astfel de preocupari și să dea consultanță în privat, prevalându-se de o legislație mult prea permisivă, în loc să îsi vadă de atributiile pe care le au și pentru care sunt plătiți din bani publici. Ne vom despărți rapid de toti care nu înteleg ce înseamnă serviciul public”, a transmis, pe Facebook, Adrian Câciu.

Câciu a mai anunțat că în perioada următoare va prezenta Guvernului o ordonanță prin care se vor stabili clar care sunt regulile pe care trebuie să le respecte un funcționar care lucrează cu fonduri europene și guvernamentale

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.