Ciolacu lansează campania Cumpără Românește: să demonstrăm că suntem pe deplin conștienți de valoarea muncii românilor Recomandat

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a participat la lansarea campaniei „Cumpără Românește”. Este cel mai autentic gest de patriotism economic, a spus premierul în cadrul ceremoniei.
Potrivit lui Marcel Ciolacu, campania va îmbunătăți productivitatea firmelor românești.

„A cumpăra înseamnă a ajuta firmele românești și angajații lor. Înseamnă a susține antreprenorii locali să creeze locuri de muncă și să producă un plus de prosperitate în comunitatea lor. Înseamnă o șansă ca România să se dezvolte prin productivism, să-și majoreze exporturile și să reducă masiv importurile. Este momentul să demonstrăm că suntem pe deplin conștienți de valoarea muncii românilor. Că știm cu certitudine cât de gustoase și sănătoase sunt produsele care folosesc rețete vechi, transmise din bătrâni. Că suntem mândri de antreprenorii și firmele locale care au construit branduri noi și care luptă, de la egal la egal, cu corporații de miliarde de euro. Iar cel mai simplu, dar și cel mai eficient mod de a aprecia efortul, talentul, valoarea și originalitatea este să transformăm un îndemn, Cumpără românește, într-o stare de spirit la nivel național”, a declarat premierul român.

Marcel Ciolacu a dezvăluit faptul că numeroși specialiști au lucrat la realizarea campaniei.

„Echipele noastre au bătut țara în lung și în lat și au adunat povești pline de semnificații. Eu am vizitat zeci de companii românești și am văzut cu ochii mei ce au construit, dar și cu ce probleme se confruntă. O parte dintre acești oameni minunați se află azi aici. Și vă mulțumesc pentru asta”, a spus Ciolacu în timpul ceremoniei.
Ofertele producătorilor români vor fi prezentate pe portalul cumpararomaneste.ro.
„Începând de azi, pe site-ul cumpararomaneste.ro susținem inițiativele locale, produsele locale și producătorii autohtoni. Și îi invităm pe toți producătorii români să ne scrie, ca să putem înrola cât mai multe produse și servicii românești în această campanie. Credința mea este că, foarte repede, cumpără românește va deveni alegerea naturală a fiecăruia dintre noi. Un gest reflex care va contribui, zilnic, la dezvoltarea acestei țări”, a precizat Ciolacu.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.