Ambasadorul Marii Britanii la București își încheie mandatul. Ministrul român al Apărării i-a acordat o importantă distincție Recomandat

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr a anunțat că a avut, la sediul Ministerului Apărării, o întrevedere cu ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord la București, Andrew Noble.

Întâlnirea dintre cei doi oficiali a avut loc în contextul încheierii misiunii oficialului britanic în România.
Ministrul român i-a mulțumit ambasadorului britanic pentru „contribuția adusă la dezvoltarea relației bilaterale dintre cele două state și pentru promovarea internațională a intereselor României”. Ca recunoaștere a meritelor sale și pentru sprijinul acordat susținerii activităților MApN, ministrul Tîlvăr i-a oferit ambasadorului Noble, Emblema de Onoare a Armatei României.

„Toate evenimentele recente au dovedit că România și Marea Britanie au viziuni similare asupra provocărilor cu care se confruntă și vom face eforturile necesare pentru a continua să dezvoltăm relația bilaterală. Este evident că doar împreună putem face față crizelor multiple cu care ne confruntăm”, a precizat ministrul român.
În cadrul întâlnirii cei doi demnitari au discutat despre situația de securitate din zona Mării Negre, relațiile bilaterale româno-britanice și cooperarea dintre cele două armate.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.