Agendă încărcată pentru Ciolacu. Vineri și sâmbătă vizitează județele Hunedoara și Timiș Recomandat

Premierul României și șeful PSD, Marcel Ciolacu, va avea mai multe întâlniri în teritoriu cu prilejul vizitelor pe care le desfășoară vineri și sâmbătă în județele Hunedoara și Timiș.

Vineri, Marcel Ciolacu va avea o întâlnire cu sindicaliștii Complexului energetic Hunedoara, la Sediul Consiliului Județean Hunedoara. Ulterior, vor fi două vizite guvernamentale la Fabrica de producție sticlă Euro Glass 2003 și la Spitalul Județean de Urgență din Deva. La finnalul vizitei din județul Hunedoara, Ciolacu va participa la Conferința județeană PSD Hunedoara și va susține o conferință de presă la Domeniile Streiului din comuna Băcia.
Sâmbătă, Marcel Ciolacu va merge în județul Timiș. Dimineață, el va avea o întâlnire cu Asociația Suporterilor Poli Timișoara și apoi va merge la Conferința județeană PSD Timiș, organizată în sala de evenimente a Hotelului Timișoara. În programul comunicat de reprezentanții PSD figurează o nouă conferință de presă care se va desfășura la finalul întâlnirii cu membrii de partid.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.