Probleme pe VO Zalău. Grindeanu îi amenință pe constructori cu rezilierea contractului Recomandat

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, amenință cu rezilierea contractului în cazul Variantei Ocolitoare Zalău din cauza întârzierilor. Este o măsură extremă, pe care vrem să o evităm, a spus Grindeanu.

„Rezilierea contractului pentru Varianta Ocolitoare Zalău este o măsură extremă la care nu vreau să fim nevoiți să apelăm! Asocierea de constructori români și chinezi înregistrează întârzieri pe cei 5,5 km ai acestui obiectiv. Paradoxal, totul din cauza partenerului român care îngreunează aplicarea legislației privind actualizarea prețurilor. Atrag atenția asociatului român să își respecte obligațiile contractuale și să facă eforturi, alături de partenerul chinez, pentru finalizarea lucrărilor”, a declarat ministrul Sorin Grindeanu.

Până acum, lucrarea a fost realizată în proporție de peste 50%.

„În mod realist, lucrările pot fi finalizate în vara anului viitor, dacă ambii parteneri abordează cu seriozitate contractul. Îmi doresc ca Asocierea româno-chineză să găsească resursele necesare pentru recuperarea întârzierilor, astfel încât să evităm rezilierea acestui contract. Ambii parteneri trebuie să înțeleagă că aceasta este ultima atenționare pe care o primesc”, a precizat Grindeanu.

Constructorii români și chinezi înregistrează întârzieri pe cei 5,5 kilometri ai Variantei Ocolitoare Zalău.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.