SuperTech, școala profesorilor ”cu mintea deschisă” Recomandat

SuperTeach este singurul proiect educațional, la nivel național, calificat să pregătească profesori talentați în dezvoltarea și implementarea unei mentalități deschise în educație. Proiectul a luat ființă în 2017 când câțiva antreprenori membri ai Romanian Business Leaders au realizat că pentru a crește România, pentru a avea o economie performantă și o societate sănătoasă, trebuie să își adune forțele și să genereze o revoluție la nivelul educației românești. Acest lucru înseamnă schimbarea mentalității profesorilor din România, ei fiind cei care îi pot ajuta pe copii să își descopere vocația și să devină jucători activi în societate și în economie. De profesori depinde, într-o foarte mare măsură, modul în care va arăta România mâine.

În prezent, asociația SuperTeach (www.superteach.ro) dezvoltă comunități locale în 23 județe cu ajutorul celor 51 de facilitatori ai programului Mentalitate deschisă în educație (MDIE).

Asociația a atras în cei patru ani de activitate numeroși antreprenori, compa­nii autohtone și multinaționale, reprezentanți ai autorităților și peste 30.000 de profesori, parte a comunității SuperTeach, toți având același obiectiv: transformarea educației din România.

În paralel cu desfășurarea conferințelor, atelierelor și cursurilor pentru profesorii care se înscriu să participe la aceste activități, a fost lansată în octombrie 2021, în premieră națională, proiectul Școala SuperTeach.

Proiectul Școala SuperTeach presupune că, pe o perioadă de doi ani, în unitatea de învățământ constănțeană vor fi implementate instrumentele pentru schimbarea mentalității la toate nivelurile: vor fi realizate cursuri de mentalitate deschisă în educație cu conducerea școlii, cu profesorii, elevii, părinții și personalul non-­didactic.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.