Târguri educaţionale la Galaţi Recomandat

25 UDJG 25 UDJG

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi începe, în luna aprilie, o amplă campanie de promovare a ofertei educaţionale pentru admiterea din acest an. Din 5 aprilie, UDJG, în parteneriat cu Inspectoratele Şcolare Judeţene, instituţia de învăţământ superior va organiza şase Târguri educaţionale „Student#UDJG”, cu prezenţa fizică, destinate elevilor de la colegiile şi liceele din judeţele Brăila, Focşani, Buzău, Tulcea, Slobozia şi Galaţi.
La aceste târguri, liceenii vor putea face cunoştinţă cu profesorii şi studenţii celor 14 facultăţi, vor vedea experimente şi vor participa la concursuri, vor afla care sunt programele de studiu şi specializările scoase la concurs la admiterea din acest an, dotările din “Campusul Al. I Cuza”, oportunităţile în carieră şi posibilităţile de angajare pe care le oferă studiul în cadrul UDJG. În plus, cei interesaţi pot afla despre licenţa a II-a, programele de conversie, oferta educaţională a universităţii la nivel de masterat şi doctorat, programele postuniversitare de formare şi dezvoltare profesională, cursuri de perfecţionare pe care UDJG le organizează.
„Aşteptăm să ne întâlnim cu tinerii dornici să studieze, să îşi lărgească orizonturile, vrem să le arătăm ce avem mai bun, să îi atragem la Universitea „Dunărea de Jos” din Galaţi, unde se face performanţă educaţionala şi se pun bazele unor cariere solide”, a declarat prof. univ. dr. ing. Silvius Stanciu, Prorector UDJG, responsabil cu organizarea acestei campanii de promovare. Întâlnirile cu viitorii studenţi se vor desfăşura după următorul grafic: Braila - 5 aprilie, Focşani -aprilie, Buzău - 12 aprilie, Tulcea -14 aprilie, Slobozia -3 mai şi Galaţi - 5 mai.
Târgurile educaţionale „Student#UDJG” se înscriu în proiectul „Parteneriat pentru performanţa universitară”, derulat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, alături de Inspectoratele Şcolare Judeţene şi instituţiile din învăţământul preuniversitar.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.