Planificarea județeană a programului de vaccinare contra COVID: Cu ce ne vaccinăm, unde și când? Recomandat

Potrivit datelor furnizate de către Direcția de Sănătate Publică (DSP), la nivelul municipiului reședință de județ sunt deschise șase centre de vaccinare. Astfel:

La Sala Sporturilor, de luni până vineri, între orele 8,00 și 20,00, vă puteți vaccina cu serul produs de Pfizer. Tot în incinta Sălii Sporturilor, au fost mutate și cele două centre care funcționau la Baza Sportivă "Siderurgistul". Programul acestora este de luni până duminică, în intervalul 8,00 - 20,00, iar vaccinarea are loc fie cu Astra-Zeneca, fie cu Johnson&Johnson.
În incinta Patinoarului de pe strada George Coșbuc nr. 253, funcționează două centre de vaccinare. Sunt deschise în fiecare zi a săptămânii, între 8,00 și 20,00, iar vaccinurile administrate sunt la alegere, Pfizer sau Moderna.
Cel de al șaselea centru de vaccinare din municipiul Galați este amenajat la Spitalul Militar de pe strada Traian. Programul de funcționare este de luni până vineri, între 8,00 și 16,00, iar vaccinurile administrate sunt Pfizer, Johnson&Johnson sau Astra-Zeneca.

Alte patru centre de vaccinare au fost deschise și în municipiul Tecuci: două funcționează în cadrul Oficiului prefectural, cu un program 14.00-20.00, pentru vaccinurile Pfeizer, Moderna și Johnson&Johnson; încă două centre sunt deschise la sala de spectacole I.Petrovici, într-un interval orara 8.00-14.00, în toate zilele săptămânii, pentru vaccinurile Moderna și Pfizer.

În județ mai funcționează încă trei centre de vaccinare comunale, în comunele Tulucești, Cosmești și Cudalbi, doar pentru vaccinul Pfizer. Dacă la Cudalbi, centrul este deschis în Căminul Cultural doar duminică, de la 8.00-20.00, la Cosmești funcționează, tot în căminul cultural, doar luni și marți, în același interval orar. Singurul centru de vaccinare comunal care funcționează în toate zilele săptămânii este cel de la Tulucești. De la 8.00-20.00

Cel de al treilea oraș al județului Galați, unde sunt deschise centre de vaccinare este Tg. Bujor, la Casa de Cultură, în intervalul orar 8.00 – 14.00, toată săptămâna, în afară de sâmbătă. Vaccinurile aprovizionate sunt Pfizer și Moderna.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.