Noua facultate de Psihologie a Uiversității ”Danubius”: ”Scopul psihologiei este să ne ofere o idee complet diferită despre lucrurile pe care le cunoaștem cel mai bine” Recomandat

La cârma celei mai tinere facultăți din cadrul Universității “Danubius”, Facultatea de Psihologie și Științe Biomedicale, se află, în calitate de decan interimar, Conf. univ. dr. Filip Stanciu, Prorector pentru activitatea didactică și fost decan al Facultății de Comunicare și Relații Internaționale. Acesta ne-a vorbit despre misiunea pe care și-o asumă alături de colectivul de cadre didactice pe care îl conduce:

“Apariție nouă în peisajul universitar danubian, Facultatea de Psihologie si Științe Biomedicale își propune să pregătească specialiști care să  contracareze efectele negative ale  realității lumii în care trăim, cu o dinamică accelerată, dar, mai ales,  cu evoluții imprevizibile care, prin ricoșeu, tinde să strivească individualități sau comunități întregi”.

De asemenea, Conf. univ. dr. Filip Stanciu a ținut să precizeze că “această nouă structură universitară se adresează unei regiuni de dezvoltare a României care are nevoie acută de servicii profesionale de profil, susținute de specialiști bine pregătiți de cadrele didactice dedicate ale programului de studii de licență Psihologie din Universitatea Danubius.

În acest mod, împreună – profesori și studenți – am putea materializa un gând, exprimat succint astfel: <<Scopul psihologiei este să ne ofere o idee complet diferită despre lucrurile pe care le cunoaștem cel mai bine>> (Paul Valéry)”.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.