Avantajele programelor StudentInvest și FamilyStart, explicate studenților de ministrul Familiei și Tineretului Recomandat

Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Tineretului și Egalității de Șanse, Natalia Intotero, le-a prezentat studenților bucureșteni programele StudentInvest și FamilyStart.
Întâlnirea a avut loc Aula Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București.

„Am fost încântată să constat că Aula Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București a fost plină de studenți interesați de programele de creditare pentru tineri StudentInvest și FamilyStart. Atmosfera interactivă din sală a generat idei, a oferit clarificări, dar în primul rând cred că a încurajat și mai mult dorința de accesare a acestor împrumuturi”, a anunțat Intotero pe Facebook.

Ministrul Familiei le-a prezentat studenților avantajele celor două programe.
„I-am asigurat pe studenți că sumele alocate pentru aceste două programe sunt suficiente și indiferent de atitudinea refractară a unor sucursale de bănci ei nu trebuie să renunțe ci să consulte lista cu toate instituțiile bancare înscrise în program. Aceste programe concepute pentru a asista tinerii care se confruntă cu nevoia de finanțare pentru educație, prin contractarea unui credit cu o sumă de până la 75.000 de lei, pe o perioadă de rambursare de maxim 10 ani și dobândă zero, și 150.000 cu dobândă 75% pentru acele familii tinere, la început de viață, au fost foarte bine primite de studenți și mă aștept ca până la finalul anului suma alocată pentru creditare să fie epuizată”, a precizat ministrul Familiei.
Programele sunt inițiate și gestionate de stat.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.