Tombola Prieteniei, în sprijinul a zeci de copii gălățeni defavorizați Recomandat

Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională și Inspectoratul Școlar Județean Galați au organizat Tombola Prieteniei, o campanie umanitară care are ca scop sprijinirea copiilor aflați în risc de abandon școlar proveniți din comunități defavorizate. Nu este prima dată când cele două instituții organizează această campanie, ea se repetă an de an, în preajma Sărbătorilor Pascale.

La ediția din acest an s-au alăturat, în calitate de parteneri, și Complexul Muzeal de Științele Naturii „Răsvan Angheluță” Galați, Casa de Cultură Tecuci, Asociația Umanitară „Mundis”, Asociația „Artă și Viață” și mai mulți voluntari inimoși.

„Din fondurile şi donaţiile obținute în cadrul campaniei au fost achiziţionate produse pentru cei 85 de copii cu vârste cuprinse între 6-14 ani, aflaţi în risc de abandon şcolar, care provin din grupuri dezavantajate socio-economic”, au anunțat organizatorii.

Aceștia țin să mulțumească tuturor unităților școlare implicate care le sunt alături an de an, în acest proiect umanitar.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.