„Bibliotecă și educație digitală pentru copiii din Pechea”, proiect derulat de Fundația Inimă de Copil și Orange Recomandat

Copiii din comuna Pechea, județul Galați, au acum acces la o bibliotecă modernă şi la resurse digitale pentru învățare, ca urmare a proiectului „Bibliotecă și educație digitală pentru copiii din Pechea” derulat de Fundaţia Inimă de Copil, cu sprijinul Fundației Orange.

Parteneriatul cu Fundația Orange a asigurat o finanțare de 35.000 de lei, prin programul Susține un ONG, program anual ce încurajează participarea activă a angajaților companiei în proiecte sociale. În total, valoarea finală a proiectului a depășit 86.000 de lei.

Conform unui comunicat al fundației gălățene, suma a fost investită pentru refacerea spațiului dedicat Centrului de Consiliere şi Sprijin al Fundației Inimă de Copil din comuna Pechea, județul Galați și pentru achiziționarea de echipamente pentru orele de curs. Prin accesul la educație cu instrumente digitale și tradiționale, copiii din localitate, care provin din medii defavorizate, au astfel șansa la oportunități egale de învățare.

Spațiul în care se desfășoară activitățile este pus la dispoziția Centrului de Primăria și Consiliul local din Pechea, însă până acum nu s-au găsit și fondurile necesare pentru modernizarea lui.

Proiectul „Bibliotecă și educație digitală pentru copiii din Pechea” s-a derulat pe o perioadă de 8 luni, din luna mai până la finalul anului 2022.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.