Din februarie, reîncepe „Teleşcoala" Recomandat

Emisiunea „Teleşcoala" va începe din 31 ianuarie, la TVR 2. Programul este dedicat elevilor care urmează să susţină probele de Evaluare Naţională şi Bacalaureat.

De luni până vineri, intervalul 9:00-10:00 este dedicat orelor de română şi matematică, pentru clasa a VIII-a, în cadrul programului „Teleşcoala". Clasei a XII-a îi este rezervat intervalul orar 15:00-16:00, pentru materiile dedicate nivelului liceal (limba şi literatura română, matematică, biologie, fizică, istorie, geografie, chimie, informatică, economie, filosofie, logică, sociologie).

Cum şcoala se află în mare parte în mediul online, „Teleşcoala" a inclus în orarul elevilor, atât de clasa a VIII-a, cât şi a XII-a, în fiecare dimineaţă de vineri, de la ora 9:00 şi de la ora 9:30, două cursuri de dirigenţie. Printre temele abordate: cum ne pregătim pentru examene, conduită, managementul timpului, sau cum facem faţă provocărilor din pandemie.

„Teleşcoala" este o emisiune produsă integral de Televiziunea Română, în colaborare cu Ministerul Educaţiei şi Cercetării, care furnizează tematica, ordinea lecţiilor şi profesorii ce vor susţine cursurile. Predarea se face după manualele aprobate de Ministerul Educaţiei şi Cercetării.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.