Virtual Day: "Licee şi şcoli în străinătate Recomandat

Reprezentanţii a peste 18 instituţii liceale şi gimnaziale internaţionale din Marea Britanie, Germania, Elveţia, Spania, Italia, Portugalia, Belgia şi Austria vor discuta, sâmbătă, între orele 11,00 - 14,00, cu familiile din România în cadrul evenimentului "Licee şi şcoli în străinătate Virtual Day".

Potrivit unui comunicat al IntegralEdu, înscrierile la eveniment se fac gratuit pe platfoma https://app.brazenconnect.com/a/world-education/e/BbB2e.

Cele mai multe familii din România care îşi trimit copiii la studii liceale în străinătate aleg Marea Britanie ca destinaţie, în special datorită rigorii academice, dar şi facilităţilor oferite de şcoli, instituţii la fel de căutate fiind cele din Elveţia, Germania, Austria, Spania şi Italia, ori destinaţii noi din Europa şi America de Nord.

Taxele de studiu pentru un liceu sau o şcoală internaţională de tip boarding (internat), unde sunt incluse masa, cazarea, taxele de studiu şi activităţile extracurriculare variază de la 15.000 până la 50.000 lire sterline pentru o instituţie de top din Marea Britanie.

IntegralEdu este consultant educaţional pentru studii în străinătate şi pentru programele Work and Travel în SUA.

Prezentă în România din anul 2008, IntegralEdu este cea mai mare companie de consultanţă în educaţie la nivel local şi reprezintă peste 500 de instituţii de învăţământ de top din întreaga lume.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Ultima modificare Joi, 09 Decembrie 2021 16:01

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.