Un absolvent al Universității ”Dunărea de Jos” este Profesorul lunii Octombrie la Universitatea ”Danubius” Recomandat

Prof. univ. dr. habil. Cristinel Munteanu predă la Universitatea „Danubius” din Galați, în cadrul Facultății de Comunicare și Relații Internaționale. Din parcursul său professional desprindem câteva aspect:

  • Cristinel Munteanu este absolvent al Facultăţii de Litere, Istorie şi Teologie din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi (licenţiat în 2001: specializarea Română-Engleză; cu un masterat în Teoria şi practica textului, finalizat în 2003).
  • În anul 2006 a obţinut titlul de doctor în filologie (magna cum laude), iar în 2017 pe cel de doctor în filozofie (summa cum laude), ambele la la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.
  • În 2020, a obținut titlul de profesor la Universitatea „Danubius” din Galați.
  • Tânărul profesor activează în învăţământul universitar de peste 15 ani, predând preponderent discipline din sfera ştiinţelor comunicării/limbajului şi a jurnalismului, dar și din domeniul filosofiei (Fundamentele comunicării, Introducere în sistemul mass-media, Semiotică, Retorică, Genurile presei, Tehnici de redactare, Principii ale exprimării corecte, Etică, Gândire critică etc.).
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.