25 de studenți danubieni ai noii Facultăți de Științe Aplicate au primit burse de studiu și un stagiu de pregătire în cadrul Academiei IV FUTURE Recomandat

2 septembrie, a fost ultima zi pentru înscrierea la studiile de licență din cadrul Universității Danubius Galați, organizate în cadrul celor patru facultăți componente: : Drept, Științe Economice, Comunicare și Relații Internaționale, Științe Aplicate.

Un element aparte l-a prezentat noua facultate apărută în organigrama universității gălățene - Științe Aplicate. Unul dintre partenerii educaționali ai Danubius a avut o ofertă de nerefuzat. Potrivit anunțului făcut de către Liga Studenților din Universitate, IV FUTURE se implică activ în educația tinerilor din Galați.

În parteneriat cu Universitatea Danubius Galați, compania a oferit studenților șansa la:

·         25 de burse de studiu (plata integrală a taxelor de școlarizare);

·         training plătit în cadrul Academiei IV FUTURE;

·         un loc de muncă stabil.

Specializarea Informatica a Facultatii de Stiinte Aplicate din cadrul Universitatii Danubius deschide încă din anii studenției, portile domeniului cu cele mai atractive venituri și cu cel mai flexibil program de lucru. Poți  beneficia de traininguri de top, cu posibilitatea de a lucra în echipe multinaționale chiar din orașul Galați, la proiecte din intreaga lume. Si tu poti fi student DANUBIUS-DIGITALIS, bursier IV FUTURE!

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.