Încă o Școală Gimnazială din Galați modernizată cu fonduri europene Recomandat

Primăria municipiului Galați informează că s-au încheiat lucrările de modernizarea la Școala nr.33, din cartierul Micro 39, în cadrul unui proiect cu fonduri europene de 6,4 milioane de lei.

Ionuț Pucheanu, primarul municipiului Galați: „Continuăm investițiile în educație. La Școala nr. 33 am prevăzut modernizarea și reabilitarea corpurilor A și B, reabilitarea și dotarea terenurilor de sport, achiziționarea de echipamente IT și mobilier urban pentru curtea școlii. Totul din dorința de a oferi copiilor cele mai bune condiții. Un an școlar bun, rodnic și plin de satisfacții, tuturor copiilor, profesorilor și părinților!”.

Obiectivul general al proiectului vizează asigurarea accesului, calității și a atractivității educației în școlile din municipiul Galați, în scopul creșterii ratei de participare la învățământul obligatoriu, la reducerea abandonului școlar și a părăsirii timpurii a școlii, la o rată mai mare de absolvire a învățământului obligatoriu și la creșterea ratei de tranziție spre niveluri superioare de educație.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.