Program de școli-pilot cu cataloage electronice Recomandat

Școlile de stat și particulare din România care folosesc o formă de catalog electronic, se pot înscrie până la data de 10 septembrie în programul de școli-pilot, lansat de Ministerul Educației

Unitățile de învățământ își vor achiziționa programele / serviciile de catalog electronic din bugetul propriu. Școlile care se vor înscrie vor putea să treacă notele doar în catalogul electronic, fără să mai folosească pe cel clasic, potrivit anunțului.

Potrivit Ordinului, în program se pot înscrie pentru anul școlar 2021-2022 școlile care consemnează deja situația școală a elevilor în format electronic, printr-o solicitare scrisă adresată Ministerului Educației și transmisă inspectoratului școlar, pe raza căruia se află instituția.

Pilotarea este diferită de cea lansată joi, când au fost anunțate școlile-pilot înscrise pentru pilotarea unor măsuri curriculare. De data aceasta, Ministerul Educației anunță că pilotează catalogul electronic în școli care au deja astfel de programe implementate, sau care își pot implementa prin cheltuieli din surse proprii asemenea softuri. Acest tip de pilotare este una centralizată, prin care ministerul, și nu școlile, decide ce se pilotează.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.