OBIECTIV ÎNDEPLINIT: Sală de sport și sală de mese, la Școala nr. 28 Recomandat

Primar PucheanuUna dintre cele mai moderne investiții în infrastructura din Educație din țară a fost inaugurată azi, în municipiul Galați, de primarul Ionuț Pucheanu, în prezența conducererii Școlii Gimnaziale nr.28 și a unui colectiv de cadre didactice.

Clădirea nou construită la Școala nr. 28 are o suprafață de aproximativ 3.000 de metri pătrați. La parter este sala de sport, prevăzută cu gradene pentru 170 de spectatori, suprafață de joc modernă, panouri de baschet, porți de handbal, grup sanitar și vestiare. Sala de mese a fost amenajată la demisol și are o capacitate de 286 de locuri, având o zonă pentru primirea și distribuirea mâncării, spălător pentru mâini și grup sanitar.

” Vorbim de o investiție de aproximativ 5,5 milioane de lei. Educația este o prioritate, iar copiii au nevoie de cele mai bune condiții inclusiv pentru a face sport. Mișcarea înseamnă sănătate. Astfel de investiții pot constitui chiar un început pentru viitoare performanțe în sport”, a precizat primarul Ionuț Pucheanu, la deschidere.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.