A X-a ediție a expo-conferinței internaționale Meat.Milk Recomandat

Reprezentanții Universității „Dunărea de Jos” din Galați au participat la Meat.Milk, conferință națională care privește tendințele dezvoltării sectoarelor lapte și carne din România.

Agenția infoGROUP a reunit la Brașov, în perioada 24-25 mai 2021, fermierii, procesatorii și specialiștii din sectoarele de carne și lapte ale României, reprezentanți ai asociațiilor profesionale, furnizori de tehnologii și echipamente, rețele de retail-uluri, reprezentanți ai instituțiilor publice, la cea de-a X-a editie a Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk. Evenimentul a avut loc la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul „Sectoarele de carne și lapte ale României, la startul unei noi istorii”.

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați a fost reprezentată de domnul prof. univ. dr. ing. habil. Silvius Stanciu, care a susținut în plen prelegerea „Evoluția piețelor de carne și lactate în conditii de pandemie”.

”Evenimentul a fost un prilej important pentru universitatea gălățeană, pentru învățământul superior de industrie alimentară, să dezvolte parteneriate cu mediul de afaceri și organizațiile publice, să prezinte rezultatele cercetării instituționale și ale transferului tehnologic, să promoveze programele educaționale și proiectele realizate cu mediul de afaceri din sectorul agroalimentar”, a declarat Prorectorul Silvius Stanciu.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.