Titularizare 2021 Recomandat

Înscrierile la Concursul Național de Titularizare 2021 încep pe 11 mai și țin până pe 17 mai, potrivit calendarului oficial. Ministerul Educației a publicat fișa de înscriere la concursul din acest an. Candidații la concursul național de Titularizare 2021, care vor să se angajeze în sistemul de Educație sau care vor să obțină un post pe perioadă nedeterminată, trebuie să depună un dosar la Inspectoratul Școlar Județean

Proba scrisă a concursului național de angajare în învățământ, Titularizare 2021 este programată să aibă loc pe 21 iulie 2021, la o săptămână după examenul de Definitivat 2021, programat pe 14 iulie.

Potrivit Articolului 113, alin 3 din Metodologie, cazierul judiciar și adeverința de integritate comportamentală nu mai sunt necesare, acestea fiind solicitate de inspectoratele școlare.

Înregistrarea dosarelor de înscriere a candidaților la concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate, inclusiv pentru absolvenții promoției 2021, la inspectoratele şcolare/centrele de înscriere are loc în perioada: 11-17 mai 2021, potrivit calendarului. Pentru programul de înregistrare sau depunere trebuie verificat site-ul inspectoratului școlar județean.

Candidatul la Titularizare 2021 anexează la cererea de înscriere în următoarea ordine actele în original, respectiv în copie, certificate pentru conformitate cu originalul de către directorul unităţii la care funcţionează în anul şcolar 2020-2021 sau scanate color, după actele originale. (Documentele anexate pot fi certificate pentru conformitate cu originalul și la depunerea dosarului, în acest caz fiind necesară prezentarea documentului în original și a unei copii a acestuia. În situaţia în care documentele se transmit în format electronic, prin poştă electronică, acestea vor fi scanate color, după documentele originale, lizibil, la minimum 150 dpi.)

 

În situaţia în care au apărut modificări faţă de documentele depuse la dosar în anii anteriori, candidații care au depus dosare de înscriere la concursul național în ultimii 3 ani, mai depun/transmit pentru înscrierea la concursul național, sesiunea 2021, la centrul de înscriere, anexat la cererea-tip, documente în completarea dosarelor depuse în anii anteriori

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.