“Nottara citește cu tine”, actorii vin în sprijinul elevilor la examenele naționale Recomandat

Actori ai Teatrului Nottara citesc lecturile din programa de bacalaureat pentru a veni în sprijinul elevilor care au de receptat mesajul și acțiunea acestor cărți, începând din 19 aprilie. Prima carte citită, pe capitole, este “Enigma Otiliei”, de George Călinescu. Teatrul precizează că o dată la două zile, pe pagina de Facebook a teatrului, se va posta câte un capitol audio, urmând apoi să se constituie un întreg audiobook.

Proiectul “Nottara citește cu tine” își propune să aducă mai aproape tinerii de cărțile care trebuie studiate pentru examenul de bacalaureat la Limba și literatura română.

Totodată, proiectul invită elevii să voteze ce alte opere doresc să asculte în lectura și interpretarea actorilor de la Teatrul Nottara. După ce se citesc toate capitolele din “Enigma Otiliei”, acestea vor fi unite într-un singur material audio, ulterior descărcabil gratuit de toți elevii doritori.

După cum precizează coordonatorii proiectului, actorii: Alexandru Repan, Victoria Cociaș, Alexandra Murăruș, Crenguța Hariton, Dan Bordeianu, Daniela Minoiu, Claudiu Romila, Isabela Neamțu, Sorin Cociș, Luminița Erga, Alexandru Mike Gheorghiu, Ioana Calotă-Philippide, Răzvan Bănică, Ada Navrot, Ion Grosu, Sorina Ștefănescu, Gabriel Răuță, Raluca Jugănaru, Cerasela Iosifescu și Andreea Măcelaru Șofron au citit câte un capitol din romanul lui Călinescu.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.