Manifestarea se va desfășura online, în perioada 27-28 Mai 2021, organizată de Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor, din cadrul Universității „Dunărea de Jos”
Sesiunea este organizată pe patru secțiuni, după cum urmează:
S1. From Target Bioactives to Functional Foods
S2. New Dimensions of Quality and Safety in Food Processing
S3. New Trends in Human Nutrition
S4. Challenges and Opportunities for Aquaculture and Environmental Sciences
Evenimentul nu percepe taxă de înscriere, iar documentele necesare înscrierii (formularul de înregistrare, avizul îndrumatorului și declarația privind originalitatea lucrării) pot fi descărcate de pe site-ul dedicat, accesând linkul:
http://www.scss.ugal.ro/index.php/inregistrare-sia
Vă invităm la un eveniment care încurajează schimbul de idei, concepte și rezultate valoroase în domeniul Bioeconomie, care totodată, urmărește dezvoltarea limbajului științific și adaptarea la modul de transmitere a informațiilor într-o limbă de circulație internațională, respectiv în limba engleză.
Sesiunea de comunicări științifice invită în egală măsură și elevii de liceu, în special pe cei din anii terminali, pentru a împărtăși pasiunile și curiozitățile lor, dar și pentru a fi antrenați în dezbaterile tematicelor prezentate.
Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.
Error: No articles to display