Nouătăţi pentru admiterea de toamnă la UDJG Recomandat

9 ad 9 ad

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi scoate la concurs, la admiterea de toamnă, locuri bugetate pentru cele mai noi domenii de Doctorat ale IOSUD UDJG. Este vorba de Marketing (acreditat în cadrul Şcolii Doctorale de Ştiinţe Socio-Umane prin Ordinul de ministru 4292 din 3.08.2022) şi Farmacie (acreditat prin Ordinul de ministru 818 din 19.08.2022 în cadrul Şcolii Doctorale de Ştiinţe Biomedicale).
După cum a declarat Academician Eugen Victor Cristian Rusu, Directorul Consiliului pentru Studiile Universitare de Doctorat (CSUD), în luna septembrie, vor fi disponibile 6 locuri bugetate pentru cele două domenii noi (4 la Farmacie şi Medicină şi 2 la Marketing şi Management) şi aproape 100 de locuri cu taxă la celelalte 16 domenii de doctorat, unde toate locurile bugetate (48) au fost ocupate încă din vară.
Înscrierile candidaţilor vor avea loc în perioada 19-23 septembrie, precum şi în ziua de 26 septembrie. Colocviul de admitere va fi organizat, de fiecare şcoală doctorală în parte, în zilele de 27, 28 septembrie, afişarea rezultatelor se va face pe 30, iar posibilele contestaţii sunt aşteptate în aceeaşi zi. Rezultatele finale vor fi aduse la cunoştinţa candidaţilor pe 3, 4 octombrie. Cei care sunt declaraţi admişi sunt aşteptaţi în intervalul 5-7 octombrie, să semneze contractele de studii, iar din 10 octombrie pot fi consideraţi studenţi la doctorat.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.