Cu părinţii şi bunicii la prima zi de şcoală Recomandat

3 cop 3 cop

Părinţii au acces în unităţile de învăţământ la festivităţile care marchează începerea cursurilor noului an şcolar, transmite ministrul Educaţiei într-un mesaj pe Facebook. Sorin Cîmpeanu începe mesajul cu #CombatemFakeNews şi precizează că „Ministerul Educaţiei şi Ministerul Sănătăţii nu descurajează în niciun fel prezenţa familiilor la deschiderea anului şcolar”. „Părinţii au acces în unităţile de învăţământ la festivităţile care marchează începerea cursurilor noului an şcolar! Informaţia potrivit căreia Ministerul Educaţiei a emis o decizie restrictivă este falsă”, scrie ministrul Cîmpeanu în mesajul citat.
„Ministerul Educaţiei şi Ministerul Sănătăţii nu descurajează în niciun fel prezenţa familiilor la deschiderea anului şcolar, cu atât mai mult cu cât marea majoritate a evenimentelor de acest tip se organizează în spaţii deschise”, mai transmite acesta.
Într-un alt mesaj ministrul scrie că „luni, 5 septembrie, milioane de copii şi tineri vor intra pe porţile grădiniţelor, şcolilor şi liceelor din România. După doi ani de restricţii, de data aceasta bucuria primei zile de şcoală va putea fi împărtăşită din nou şi de părinţi şi bunici.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.