Șase instituții culturale din Timiș vin cu evenimente deosebite pentru public Recomandat

E.Sava Popovici Miercuri, 22 Mai 2024 0

Consiliul Județean propune timișenilor, prin intermediul instituțiilor sale de cultură, o serie de evenimente artistice deosebite în această săptămână. Printre acestea se numără expoziții temporare și permanente, precum și spectacole sau teatru de păpuși.

Muzeul Național al Banatului propune publicul pasionat de istorie la un festival de arheologie experimentală care va avea loc la Punctul Muzeal Parța (comuna Parța, nr. 206A). Un eveniment de excepție, ce aduce în prim-plan o (pre)istorie vie, oferind publicului o experiență captivantă prin diverse activități și ateliere meșteșugărești.

De asemenea, Biblioteca Județeană Timiș „Sorin Titel” invită cetăţenii americani aflați în zonă la întâlnirea cu Leah Schulz, Vice-Consul în cadrul Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București și colegii acestuia de la Secția pentru Cetățeni Americani, din cadrul aceleiași instituții. Cei prezenți la întâlnire vor avea ocazia să împărtășească din experiența lor în România și totodată să lămurească aspecte legate de servicii pentru cetățenie și reînnoirea pașapoartelor pentru adulți și copii minori.

Pentru a putea beneficia de serviciu consular la întâlnirea de la Timișoara, participanții interesați sunt rugați să acceseze și să completeze formularele indicate în linkul următor: https://ro.usembassy.gov/invitation-to-attend-town-hall.../

Teatrul pentru Copii și Tineret „Merlin”, pune în scenă pentru cei mai mici dintre noi piesa de teatru „Rokoko și Rikiki”. Biletele pot fi achiziționate atât de la casieria teatrului, cât și online

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.