Festivalul Familiei și Târgul Florilor din Arad Recomandat

E.Sava Popovici Miercuri, 22 Mai 2024 0

Evenimentele vor avea loc timp de trei zile, în perioada 24-26 mai, la Consiliul Județean Arad. Vizitatorii vor putea cumpăra diverse flori, plante ornamentale, lavandă și produse din lavandă, decorațiuni de curte, pitici de grădină, legume și fructe, lactate, artizanat și handmade, produse tradiționale de la meșteri populari, produse cosmetice și miere de la producători locali.

În zona de alimentație publică participanții vor putea degusta o gamă largă de bunătăți, cum ar fi mezeluri, brânzeturi, burgeri, paste, plăcintă de Turnu, langoși, porumb fiert, popcorn, pleșcaviță, gogoși, înghețată, churros, waffles, clătite, kurtos kalacs, minuturi, mâncare gătită, bere și vin.

Copiii vor avea la dispoziție o serie de activități distractive, tobogane gonflabile, carusel și un trenuleț.

De asemenea în cadrul târgului vor fi prezenți aproximativ 15 meșteri populari din județul și municipiul Arad, care vor organiza 3 ateliere : de olărit, de împletit nuiele și de țesături.

Vor fi și evenimente muzicale: un concert cu elevii Școlii Populare de Arte, iar duminică vor concerta Mădălina Boroneanț, Ribozom și invitata specială Theo Rose.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.