“Târgul de Carte Libris în orașele istorice ale Județului Neamț” Recomandat

Consiliul Județean Neamț a finanțat Proiectul “Târgul de Carte Libris în orașele istorice ale Județului Neamț”, implementat de Camera de Comerț și Industrie Neamț, în baza legii 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general, pentru acțiuni în domeniile social și cultură inițiate de persoanele fizice şi juridice fără scop patrimonial și cultele religioase.

Finanțarea nerambursabilă în valoare de 50.000 lei acordată de Consiliul Județean Neamț a fost utilizată pentru acțiunile necesare în vederea organizării târgului de carte în Municipiul Roman și la Târgu Neamț.

La Roman, un număr de 13 edituri și-au expus și promovat producțiile literare. Au fost prezenți oameni de știință, conferențiari, scriitori, poeți, edituri din întreaga țară.

La Târgu Neamț a fost organizată o manifestare adiacentă în care au avut loc conferințe și lansări de carte.

În cadrul acestui proiect au fost lansate peste 50 volume. Prin organizarea târgului de carte Libris s-au oferit publicului din cele două orașe trei zile dedicate exclusiv cărții și culturii în general.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.