Volumul "Fourteen Days: An Unauthorized Gathering" coordonat de Margaret Atwood va fi lansat în România Recomandat

Potrivit Grupului Editorial Corint cartea va apărea la imprintul Corint Fiction în primăvara anului 2022. Editura a semnat deja un acord cu Houghton Mifflin Harcourt Books & Media pentru publicarea în limba română a volumului.

În "Fourteen Days", un grup de vecini se adună pe acoperişul clădirii în care locuiesc, în Manhattanul pustiit la debutul pandemiei de coronavirus, şi îşi împărtăşesc amintiri şi întâmplări dintre cele mai surprinzătoare, mai intime, mai terifiante şi mai înduioşătoare.

Volumul este rezultatul unei colaborări propusă chiar de Atwood. Între cei care au contribuit se numără Angie Cruz, Emma Donoghue, Dave Eggers, Diana Gabaldon, Tess Gerritsen, John Grisham, Maria Hinojosa, CJ Lyons, Celeste Ng, Mary Pope Osborne, Ishmael Reed, Hampton Sides, Nafissa Thompson-Spires şi Monique Truong.

Fiecare dintre autorii invitaţi creează câte un personaj care spune o poveste în palimpsest creativ rar întâlnit în peisajul literaturii americane.

În cadrul colecției Corint Fiction au mai fost publicate: "Mireasa hoţomană", "Alias Grace" şi "Femeia-oracol", acesta din urmă în curs de retipărire.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.