Complexul Olimpic "Sydney 2000" de la Izvorani va fi modernizat Recomandat

Complexul Olimpic "Sydney 2000" de la Izvorani va fi modernizat. Asta în baza unui proiect al Ministerului Dezvoltării. Totul va costa peste 126 milioane de lei.
Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a PNL.

„Investiție strategică pentru viitorul sportului românesc! Ministrul Dezvoltării, Adrian Ioan Veştea, a semnat un contract important pentru modernizarea Complexului Olimpic "Sydney 2000" de la Izvorani. Cu o finanțare de peste 126 milioane de lei, proiectul prevede modernizarea completă a bazei sportive, extinderea spațiilor de antrenament și recreere, precum și dotarea cu echipamente de ultimă generație. Scopul este de a oferi sportivilor condiții de pregătire la standarde internaționale și de a introduce complexul în circuitul Comitetului Internațional Olimpic”, scrie în mesajul postat pe rețeaua de socializare.

Modernizarea va duce complexul sportiv la nivelul actual impus de standardele intrenaționale.
„Complexul Olimpic «Sydney 2000» de la Izvorani va fi modernizat și extins, astfel încât sportivii de performanță să se poată antrena, odihni și recrea în condiții optime, la cele mai înalte standarde internaționale în domeniu. Dezvoltarea infrastructurii sportive reprezintă o prioritate pentru Ministerul Dezvoltării, sportul fiind și unul dintre cei mai buni ambasadori ai țării noastre”, a declarat Adrian Ioan Veştea, ministrul liberal al Dezvoltării.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.