Măsuri speciale de securitate în timpul ceremoniei de pe Stade de France Recomandat

80.000 de oameni au participat la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, Franța. Evenimentul a avut loc duminică seara pe Stade de France. Pentru a evita incidentele, autoritățile franceze au luat măsuri speciale de securitate.

Măsurile speciale s-au aplicat pe un perimetru larg care include stadionul, împrejurimile și căile de acces, inclusiv mijloacele de transport. Asta deși francezii nu aveau informații despre posibile amenințări. Autoritățile au anunțat că măsurile au avut un rol preventiv și au mobilizat peste 2.000 de polițiști.

Agenții au patrulat și și i-au controlat, inclusiv corporal, pe toți cei care au intrat în perimetrul de securitate. Practic, nimeni nu a avut voie să intre în stadion fără verificare și având asupra sa artificii, arme sau proiectile.
În zona stadionului au existat mai multe puncte de control, unele în cascadă. Toate persoanele s-au supus percheziţiilor corporale și au fost atent controlate toate bagajele și vehiculele care au ajuns în perimetrul de securitate.
Ceremonia grandioasă s-a încheiat fără incidente importante.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.