„Străzi deschise, București – Promenadă urbană” Recomandat

E.Sava_Popovici Sâmbătă, 10 August 2024 0

Proiectul a continuat și în acest weekend pe Calea Victoriei, cu activități și ateliere educative pentru copii, momente artistice de dans, expoziții de artă contemporană și tradițională.

Sâmbătă, în zona Muzeului Național de Istorie a României/Palatul CEC, a fost organizat un eveniment pentru copii și părinți, iar duminică, Muzeul Național al Literaturii Române va găzdui atelierul educativ „Povestea lui Sanchi iedim”, după Anton Pann, unde copiii vor citi povești. Tot duminică, Ansamblul Folcloric „Doinița” din București va dansa în zona Cercului Militar Național.

Caricaturistul Vasile Catrina va crea lucrări pentru trecători în zona magazinului Max Mara. Totodată, Casa Filipescu-Cesianu a primit vizitatorii în fiecare zi de weekend, la expozițiile permanente.

„Străzi deschise, București – Promenadă urbană” este organizat de Primăria Capitalei, prin Direcția Cultură, Învățământ, Turism, alături de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București și PROEDUS – Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive al Municipiului București – în calitate de operatori zonali.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.