Investiție în sănătate, la Spitalul Județean Galați: se lucrează la amenajarea spațiului în care va funcționa noul SPECT-CT Recomandat

Președintele CJ Galați, Costel Fotea, anunță că se lucrează la amenajarea spațiului în care va funcționa noul SPECT-CT.

„Este un echipament ultraperformant pentru diagnosticarea unei game complexe de afecțiuni, inclusiv cele din sfera oncologică”, a precizat Costel Fotea.

Spitalul Județean Galați are cea mai modernă secție de Radioterapie din Regiune, dotată cu două echipamente ultraperformante.

Zeci de mii de proceduri medicale pentru tratarea cancerului, în cadrul celei mai moderne secții de Radioterapie din Regiune, de la Spitalul Județean Galați. Bolnavii de cancer din toată regiunea și nu numai se tratează la Galați cu ajutorul a două acceleratoare liniare de particule.

 „Suntem sigurul centru medical din această zonă a țării dotat cu două astfel de echipamente ultraperformante de tratare a cancerului, care cresc foarte mult șansele de vindecare.  Din decembrie 2019, de când a fost pus în funcțiune primul accelerator, în cadrul secției de Radioterapie de la Spitalul Județean s-au realizat peste 50.000 de proceduri cu cele două aparate medicale moderne. Investim în sănătate pentru binele pacienților!”, a transmis Costel Fotea.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.