Ședința la MAI pentru analiza evoluțiilor recente Recomandat

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, îi cheamă la explicații pe șefii instituțiilor subordonate. Miercuri, începând cu ora 15.00, ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, va conduce o ședință de coordonare generală a armelor și structurilor departamentale din domeniul ordinii și siguranței publice și situațiilor de urgență, precum și a altor structuri.

Potrivit MAI, la ședință vor participa, alături de ministru, secretarul de stat coordonator al domeniului ordinii și siguranței publice, secretarul de stat coordonator al situațiilor de urgență, secretarul de stat și subsecretarul de stat pentru relația cu parlamentul, consilierul de stat al viceprim-ministrului și ministrului Afacerilor Interne, inspectorii generali ai IGPR, IGJR, IGPF, IGSU, IGI, IGAV, șefi de structuri ai ANA, ANITP, DGA, DGPI, șefi de inspectorate județene și structuri teritoriale ale instituțiilor de mai sus, alte structuri departamentale specializate, DIRP.

Ședința se va desfășura online și va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook a MAI.

Ședința va avea pe agendă subiecte din domeniul de competență al MAI, privire generală asupra evoluțiilor recente, priorități și instrucțiuni pentru perioada următoare.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.