Nicolae Ciucă a vorbit cu ministrul de Externe din Sri Lanka despre simplificarea formalităților de acces al cetățenilor srilankezi pe piața muncii din România Recomandat

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, l-a primit miercuri pe ministrul Afacerilor Externe din Sri Lanka, Mohamed Ali Sabry. Cei doi au discutat despre relațiile economice, dar și despre cetățenii srilankezi care vor să muncească în România.

„L-am primit astăzi la Senat pe Mohamed Ali Sabry, ministrul Afacerilor Externe din Sri Lanka. Discuția a vizat impulsionarea relațiilor economice, simplificarea formalităților de acces al cetățenilor srilankezi pe piața muncii din România și atragerea de investitori români în procesul de privatizare derulat acum în țara sa”, a transmis Nicolae Ciucă.

Președintele Senatului și vizitatorul său au mai discutat despre criza din Ucraina.

„Înaltul oaspete a apreciat contribuția României la facilitarea exporturilor alimentare ucrainene. Sri Lanka este una dintre țările care depind de cerealele provenite din Ucraina. Am discutat, totodată, despre întărirea colaborării parlamentare prin reactivarea Grupului de prietenie România-Sri Lanka din legislativul de la București”, a precizat Nicolae Ciucă.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ultima modificare Miercuri, 17 Iulie 2024 18:01

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.