Marcel Ciolacu îi cheamă pe nemți în România: Avem nu doar fotbal de calitate, ci și obiective turistice spectaculoase Recomandat

„Veniți în România! Avem nu doar fotbal de calitate, ci și obiective turistice spectaculoase! Munții Carpați, Delta Dunării, mănăstirile din nordul Moldovei, cetățile dacice, satele din Transilvania și litoralul românesc sunt destinațiile turistice unde veți dori să reveniți”, a transmis Marcel Ciolacu.

Premierul român l-a invitat și pe premierul din Bavaria să viziteze România.

„Îl aștept, cu drag, pe prim-ministrul bavarez Markus Söder! Cu siguranță își va face amintiri unice în Delta Dunării și la Castelul Bran”, a adăugar Ciolacu..

Cu ajutorul unui cod QR care este vizibil la peste 600 de taxiuri colantate, România este promovată în Hamburg, Berlin, München și Frankfurt, pe toată durata Campionatului European de Fotbal.
Premierul român Marcel Ciolacu a făcut o vizită de două zile în Bavaria. Marți, el a prezidat marți, împreună cu prim-ministrul din Bavaria, Markus Söder, o ședință comună de guvern. În cadrul acesteia s-a discutat despre alegeri, economie, securitate și comunitate. Părțile au semnat un memorandum.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.