Complexul de agrement Zătun a fost extins. Președintele CJ Galați: O nouă zonă de relaxare și distracție în aer liber Recomandat

La Complexul de agrement Zătun a fost inaugurată o nouă zonă de relaxare și distracție în aer liber pentru gălățeni. Investiție realizată de Consiliul Județean Galați.
 
„Este vorba despre extinderea complexului cu o suprafață generoasă de peste 12.500 mp, „Zătun 2” devenind astfel o oază de liniște și relaxare în mijlocul naturii. Aici veți descoperi 9 căsuțe cochete, 3 foișoare mari pentru întâlniri cu cei dragi și un loc de joacă nou-nouț pentru copii. În plus, pentru pasionații de pescuit, am pregătit nu mai puțin de 5 pontoane pescărești, oferindu-le posibilitatea de a se relaxa pe malul apei”, a transmis Costel Fotea, președintele CJ Galați.
 
An de an, Consiliul Județean Galați organizează la Balta Zătun competiții de pescuit pentru nevăzători, pentru persoane cu deficiențe locomotorii și diferite evenimente cu scop caritabil.
 
Proiectul „Zătun 2” este finanţat prin Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime și are o valoare de aproximativ 4 milioane de lei.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.