PSD București a aprobat lista cu candidați pentru alegerile locale Recomandat

Gabriela Firea a anunțat că organizația PSD București a desemnat-o candidată pentru Primăria Capitalei. Colegii au decis, prin vot în unanimitate, să susțină candidatura mea, a transmis Firea pe Facebook.

„Mulțumesc colegilor din Biroul permanent al PSD București care au decis, prin vot în unanimitate, să susțină candidatura mea pentru Primăria Capitalei”, a fost mesajul lui Firea.

La primăriile de sector, au fost validați drept candidați primari în funcție Robert Negoiță și Daniel Băluță. La Sectorul 5 s-a aprobat susținerea lui Cristian Popescu Piedone.

„Am decis că vom realiza sondaje și alte cercetari pentru: Sectorul 1 - Florin Lixandru, secretar de stat în Ministerul Educației, Sectorul 2 - Rodica Nassar, deputat și președinta organizației PSD Sector 2, prefectul Rareș Hopincă și deputatul Dan Cristian Popescu, Sectorul 6 - senatorul Gabriel Mutu. În București, avem un singur obiectiv: să salvăm Capitala de falșii salvatori. Bucureștenii nu mai au nevoie de experimente, de tot felul de încercări nereușite! Acest oraș trebuie să continue cu oamenii care au demonstrat că pot fi buni gospodari, cu specialiștii în administrație care au venit cu proiecte benefice pentru oamenii care trăiesc și muncesc în Capitală”, a mai anunțat Firea.

Totuși, numele anunțate în urma ședinței PSD ar putea să nu apară pe lista finală de candidați. PSD și PNL analizeaza varianta unei candidaturi comune la Primăria București și la primăriile de sector.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.