Rezultate bune pentru economia României. Ciolacu: este una dintre cele mai mari creșteri din interiorul UE Recomandat

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat că România nu se află într-o criză economică și are o creştere economică constantă, una dintre cele mai mari din Uniunea Europeană. Declarațiile au fost făcute în cadrul unui interviu pe care premierul l-a acordat postului Prima News.

„În acest moment, România nu se află într-o criză economică. România are o creştere economică constantă, oricum una dintre cele mai mari din interiorul Uniunii Europene”, a declarat Marcel Ciolacu.
Premierul a mai spus că România este nevoită să continue reformele pentru a nu risca să eșueze din punct de vedere economic.

Potrivit premierului, drumul României trebuie să fie înainte, cu toate riscurile.

„Vreau să fac reforme în România. Nu mai putem. România se blochează dacă nu începem să luăm măsuri. Nu e un jandarm Comisia Europeană, nu îţi impune nimeni nimic, dar sunt nişte reguli pe care ţi le-ai asumat când ai intrat în Uniunea Europeană. România are un parcurs foarte clar către aderarea către OECD, E foarte important economic să fii în rândul ţărilor dezvoltate. Şi pe urmă avem marea miză fondurile europene, reformele din PNRR, nu neapărat banii din PNRR”, a precizat Marcel Ciolacu.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.