Florin Barbu: am stabilit terenul unde va fi amplasat centrul de legume și fructe din județul Giurgiu Recomandat

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a anunțat că un centru de colectare legume și fructe va fi construit în județul Giurgiu. Acesta va fi folosit de fermierii din bazinul legumicol Colibași.

Clădirea va avea benzi de sortare și spații de depozitare cu temperatura controlată.

„O nouă săptămână, un nou centru de colectare legume și fructe care prinde contur! Alături de Marian Mina, președintele PSD Giurgiu, deputatul Elena Dinu și primarii din bazinul legumicol Colibași, am stabilit terenul unde va fi amplasat centrul de legume și fructe din județul Giurgiu. Și la întâlnirea cu fermierii din județul Giurgiu am discutat despre acest centru de colectare atât de așteptat și de necesar pentru valorificarea și protejarea legumelor și fructelor. Centrul care va avea 3000 mp, 4 benzi se sortare și spațiu cu temperatură controlată, pentru a prelua, sorta și pregăti pentru valorificare producțiile fermierilor din bazinul legumicol Colibasi”, a explicat Florin Barbu.

Zilele trecute, ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a anunțat că au fost predate primele trei amplasamente pentru viitoarele centre de legume și fructe din județele Buzău, Olt și Dolj. El a mai spus că lucrările la primele șase centre vor începe în acest an. În total, în România vor fi construite 15 centre de legume și fructe.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.