Prioritățile lui Ciolacu pentru finalul acestui an. Se anunță schimbări importante ale legislației Recomandat

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat care sunt prioritățile echipei sale în ceea ce privește sesiunea parlamentară. Guvernul va propune măsuri de reducere a evaziunii fiscale, reorganizarea administrației și o nouă legislație antidrog.

Premierul și miniștrii au întocmit lista de priorități legislative ale Guvernului pentru actuala sesiune parlamentară.

„Aici, pe lângă reforma sistemului de asistență socială, vorbim despre măsuri de reducere a evaziunii fiscale și despre cele privind reorganizarea extinsă a administrației. Este obligatoriu eficientizarea aparatului de lucru și comasarea unor instituții care sunt total anchilozate”, a explicat Marcel Ciolacu.

Premierul a mai spus afirmă că una dintre „urgențele majore” este legată de modificarea legislației privind prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri.

„Este, evident, nevoie de o nouă legislație antidrog care să răspundă eficient realității dure de astăzi și să transpună normele și bunele practici europene. Aștept acest proiect de la Ministerul de Interne, Justiție și Sănătate. Ne trebuie o abordare diferită, să intervenim cu tărie și hotărâre să umblăm și la cauze, nu doar la efecte. Să trecem la destructurarea rețelelor de traficanți”, a adăugat Ciolacu.

În plus, este în dezbatere modificarea legislației privind jocurile de noroc care privește eliminarea din orașe a „păcănelelor”.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.