Cum să explicăm pe înţelesul tuturor un proces complex! Recomandat

15 games 15 games

Sesiuni gratuite de training cu studenţi, masteranzi, doctoranzi şi tineri cercetători din România sunt organizate în cadrul proiectului "Games of Science", pentru a-i învăţa să vorbească în public, potrivit unui comunicat primit de Edupedu.ro. La sfârşitul fiecărei sesiuni, participanţii vor fi invitaţi să se întreacă într-un concurs inedit de prezentări ştiinţifice. Sesiunile se vor desfăşura online în weekend, în perioada 19 martie – 8 mai. Proiectul este lansat de British Council România şi Asociaţia BioMentorHub.
Obiectivul trainingurilor şi al concursului este de a-i încuraja pe tinerii care au sau îşi doresc o carieră în cercetare să explice idei şi procese complexe pe înţelesul publicului şi pe scurt. Proiectul este deschis studenţilor, masteranzilor, doctoranzilor din România, precum şi cercetătorilor, cadrelor didactice universitare, personalului didactic din învăţământul preuniversitar şi altor specialişti în vârstă de 20–34 de ani care lucrează în instituţii de învăţământ şi cercetare sau în alte organizaţii cu profil ştiinţific din România.
Înscrierea pentru training şi concurs este gratuită şi se poate face până pe 16 martie prin platforma “Games of Science”.
În cadrul trainingului, organizat sâmbăta, participanţii vor învăţa activ să vorbeasca în public, în format digital sau faţă în faţă, vor afla cum să-şi folosească emoţiile pentru a fi mai convingători, vor exersa prezentarea subiectelor complicate în limbaj simplu şi se vor pregăti pentru formatul de competiţie, se arată în comunicat.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.