Încă o grădiniță va fi modernizată cu fonduri europene Recomandat

Primăria municipiului Galați informează că Grădinița nr. 30, din cartierul Țiglina 3, va intra în modernizare, după ce a fost atribuit contractul de lucrări și au fost atrase fonduri europene.

Valoarea contractului este de 3.978.680,00 lei fără TVA, fiind prevăzute 3 luni pentru proiectare și 6 luni pentru execuția lucrărilor.

Principalele categorii de lucrări vizează: reabilitarea termică a clădirii, instalarea de panouri solare, înlocuirea sistemului de distribuție a apei calde, realizarea unei șarpante din lemn ignifugat cu învelitoare din țiglă metalic, refacerea trotuarelor, refacerea tencuielilor exterioare și a instalațiilor sanitare.

Potrivit comunicatului transmis de către Biroul de comunicare local, Primăria municipiului Galați a atras fonduri europene pentru obiectivul „Reabilitarea și eficientizarea energetică a Grădiniței cu Program Prelungit nr. 30”, iar valoarea totală a proiectului este de aproape 6 milioane de lei cu TVA.

Implementarea proiectului va contribui la realizarea obiectivului specific al priorității de investiții prin măsurile propuse care au drept scop creșterea eficienței energetice a clădirii unității de învățământ și utilizarea energiei din surse regenerabile.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.