Festivalul Ivan Patzaichin – Rowmania Recomandat

E.Sava_Popovici Sâmbătă, 07 Septembrie 2024 0

Administratorul public al județului Tulcea, Dumitru Mergeani, a participat la deschiderea oficială a celei de-a XIII-a ediții a Festivalului Ivan Patzaichin – Rowmania, un eveniment organizat de Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23, cu sprijinul Consiliului Județean Tulcea.
Deschiderea oficială a avut loc în acordurile aduse de ansamblul din Mila 23 de pe apele Dunării, pe scena amplasată în dreptul Memorialului Ivan Patzaichin.
În cadrul discursul său, administratorul public al județului Tulcea, Dumitru Mergeani, a vorbit despre valoarea marelui Ivan Patzaichin și despre ce înseamnă acest festival pentru județul Tulcea:
„Ivan nu a plecat, Ivan este printre noi, de aceea merită aplauzele noastre !
La Cimitirul Eroilor, pe frontispiciul mausoleului scrie: „Ei nu au plecat, ei sunt printre noi“. Iar asta simțim la fiecare festival Rowmania : IVAN este și va fi mereu aici!
Totodată, este printre puținii campioni care s-au întors și au dat înapoi ceva comunității din care a plecat.
Mila 23, comuna Crișan și județul Tulcea au fost puse pe harta lumii de către Ivan Patzaichin, iar pentru acest lucru trebuie să îi mulțumim lui Ivan, dar și asociației care reușește să țină festivalul în viață“.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.