Marcel Ciolacu anunță că fiecare minister va avea o structură unică de emitere electronică a avizelor Recomandat

Premierul Marcel Ciolacu le-a cerut miniștrilor să reorganizeze ministerele pe care le conduc. Concret, șeful Guvernului vrea să scape de birocrație și le-a solicitat miniștrilor să construiască o structură unică de emitere electronică a avizelor.

Solicitarea a fost făcută înainte de ședința de guvern. Ciolacu le-a spus miniștrilor că „este nevoie de soluții urgente pentru a nu mai pune oamenii pe drumuri”.
Acest lucru se poate realiza prin înființarea unei singure structuri de emitere electronică a avizelor și autorizațiilor.

„Este nevoie de soluții urgente pentru a nu mai pune oamenii pe drumuri. Cetățenii, oamenii de afaceri, primarii și toți cei care au nevoie de avize și autorizații trebuie să știe că le pot ridica adresându-se online unui singur serviciu din minister, nu ca acum, când sunt nevoiți să bată la ușa mai multor agenții sau structuri din subordinea ministerelor. Va exista o platformă electronică pe care o vom adapta în funcție de specificul fiecărui domeniu”, a explicat Marcel Ciolacu.

Propunerile sunt așteptate în regim de urgență. Acestea vor fi analizate de șeful Cancelariei Prim-ministrului și de cei doi vicepremieri, Marian Neacșu și Cătălin Predoiu.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.